KNORR-BREMSE
9.10.17.

KNORR-BREMSE

KNORR-BREMSE REZERVNI DIJELOVI

Knorr Bremse danas ima 40 posto udjela na svjetskom tržištu proizvodnje te razvoj kočionih sustava i sustava za sigurnost vozila. Najvišu svjetsku kvalitetu jamči i standard QS 9000.

Ovdje možete pogledati našu KNORR BREMSE ponudu dijelova.

 

KOČNICE ZA SVE VRSTE VOZILA
Teško možemo naći točku na zemaljskoj kugli, gdje ne bismo našli Knorr-Bremsea. Grupa poduzeća sa sjedištem u Munchenu jevodeći proizvođač kočionih sustava za željeznička i teretna vozila na svijetu, a na više kontinenata, u 25 zemalja, na 60 lokacija zapošljava više od 11 tisuća ljudi. Koncern se kontinuirano i dinamički razvija – plasman 2004. godine dosegao vrijednost od 2,4 milijarde eura.

DANAŠNJA GRUPACIJA
Knorr-Bremse danas je globalni koncern koji drži u funkciji svoja poduzeća u Sjevernoj i Južnoj Americi, u Europi i u Jugoistočnoj Aziji. Sustav kočenja željezničkih vozila i Sustavi kočenja komercijalnih vozila kao posebne divizije ispunjavaju svoje zadatke samostalno, ali na supraregionalan način. Globalni razvoj, globalna proizvodnja i trgovinska mreža, i dakako njihova suradnja, omogućava ispunjavanje najrazličitijih lokalnih zahtjeva, na primjer, kočioni sustav koji je stavljen u proizvodnju u pogonu u Brazilu, razvijen je u tvrtki Knorr-Bremse u Mađarskoj. Koncern danas ne razvija i proizvodi samo kočione sustave, već i sustave za sigurnost vozila za vodeće svjetske proizvođače vozila, na najvišoj kvalitativnoj razini, što jamči standard QS 9000. U obje grane poslovanja Knorr-Bremse danas ima udjela na tržištu s 40 posto, to pak znači da je na stručnom polju vodeća snaga i dnevno svoju sigurnost što pružaju sustavi Knorr-Bremsea, može pouzdano temeljiti oko jedna milijarda ljudi.

ELEKTRONIKA, DISK KOČNICE i SPREČAVANJE PREVRTANJA
Knorr-Bremse je vodeći i u istraživanju i razvoju, za tu svrhu prošle je godine uloženo više od 650 milijuna eura. Konkretni i veoma praktični rezultat I+R su danas prihvaćeni i primijenjeni sustavu kao što su ABS (Anti Block System), ASR (sustav za sprečavanje prosklizavanja), EBS (elektronički sustav kočenja) ili ESP (elektronička stabilnost = sprečavanje prevrtanja). Skala proizvoda danas već obuhvaća sve elemente kočionog sustava, počev od proizvodnje komprimiranog zraka, preko sustava upravljanja sve do samih disk kočnica za komercijalna vozila s ukupnom masom kotrljanja preko 6 tona, teretna vozila, tegljači, autobusi, prikolice...

 

HIDROPNEUMAT d.o.o. nudi Knorr-Bremse rezervne dijelove:

 

Opskrba zrakom i priprema zraka
- Kompresori i dijelovi za kompresore
- Isušivači zraka
- Ubrizgavač sredstva protiv smrzavanja
- Regulator pritiska
- Četvorokružni zaštitni ventil

Upravljanje kočnicama i šasijom - Pneumatsko
- Nožni kočioni ventili
- Ručni kočioni ventili
- Regulatori sile kočenja
- Ventili za upravljanje kočnicama prikolice
- Pojačivač spojke
- Radni cilindri

Upravljanje kočnicama i šasijom - Elektronsko
- ABS/ASR - antiblokirajući uređaj / uređaj protiv proklizavanja kod kretanja
- EBS - elektronski kočioni siste, EBS modulatori, EBS ventili
- TEBS - elektronski kočioni sistem za prikolice

Kočnice kotača i cilindri
- Disk kočnice - pneumatske/hidraulične
- Kočioni cilindri
- Membranske komore
- Kombinirani cilindri
- Kočioni cilindri
- Kočioni cilindri s energo-akumulatorom
- Servo cilindri

 

Ukoliko želite znati više o KNORR-BREMSE WWW.KNORRBREMSE.COM

 

Copyright © 2019 Hidropneumat. All Rights Reserved

VSC Pro+ Web Trgovina   Kupovina Online