KNORR-BREMSE

Datum objave:  9.10.2017.


 • KNORR-BREMSE REZERVNI DIJELOVI


  Knorr Bremse danas ima 40 posto udjela na svjetskom tržištu proizvodnje te razvoj kočionih sustava i sustava za sigurnost vozila.

  Najvišu svjetsku kvalitetu jamči i standard QS 9000

  ">

  Ovdje možete pogledati našu KNORR BREMSE ponudu dijelova.  KOČNICE ZA SVE VRSTE VOZILA

  Teško možemo naći točku na zemaljskoj kugli, gdje ne bismo našli Knorr-Bremsea. Grupa poduzeća sa sjedištem u Munchenu jevodeći proizvođač kočionih sustava za željeznička i teretna vozila na svijetu, a na više kontinenata, u 25 zemalja, na 60 lokacija zapošljava više od 11 tisuća ljudi. Koncern se kontinuirano i dinamički razvija – plasman 2004. godine dosegao vrijednost od 2,4 milijarde eura.ventil knorr bremse


  DANAŠNJA GRUPACIJA

  Knorr-Bremse danas je globalni koncern koji drži u funkciji svoja poduzeća u Sjevernoj i Južnoj Americi, u Europi i u Jugoistočnoj Aziji. Sustav kočenja željezničkih vozila i Sustavi kočenja komercijalnih vozila kao posebne divizije ispunjavaju svoje zadatke samostalno, ali na supraregionalan način. Globalni razvoj, globalna proizvodnja i trgovinska mreža, i dakako njihova suradnja, omogućava ispunjavanje najrazličitijih lokalnih zahtjeva, na primjer, kočioni sustav koji je stavljen u proizvodnju u pogonu u Brazilu, razvijen je u tvrtki Knorr-Bremse u Mađarskoj.
  Koncern danas ne razvija i proizvodi samo kočione sustave, već i sustave za sigurnost vozila za vodeće svjetske proizvođače vozila, na najvišoj kvalitativnoj razini, što jamči standard QS 9000.
  U obje grane poslovanja Knorr-Bremse danas ima udjela na tržištu s 40 posto, to pak znači da je na stručnom polju vodeća snaga i dnevno svoju sigurnost što pružaju sustavi Knorr-Bremsea, može pouzdano temeljiti oko jedna milijarda ljudi.


  ELEKTRONIKA, DISK KOČNICE i SPREČAVANJE PREVRTANJA

  Knorr-Bremse je vodeći i u istraživanju i razvoju, za tu svrhu prošle je godine uloženo više od 650 milijuna eura. Konkretni i veoma praktični rezultat I+R su danas prihvaćeni i primijenjeni sustavu kao što su ABS (Anti Block System), ASR (sustav za sprečavanje prosklizavanja), EBS (elektronički sustav kočenja) ili ESP (elektronička stabilnost = sprečavanje prevrtanja). Skala proizvoda danas već obuhvaća sve elemente kočionog sustava, počev od proizvodnje komprimiranog zraka, preko sustava upravljanja sve do samih disk kočnica za komercijalna vozila s ukupnom masom kotrljanja preko 6 tona, teretna vozila, tegljači, autobusi, prikolice...  HIDROPNEUMAT d.o.o. nudi Knorr-Bremse rezervne dijelove:  Opskrba zrakom i priprema zraka

  - Kompresori i dijelovi za kompresore
  - Isušivači zraka
  - Ubrizgavač sredstva protiv smrzavanja
  - Regulator pritiska
  - Četvorokružni zaštitni ventil
  Upravljanje kočnicama i šasijom - Pneumatsko

  - Nožni kočioni ventili
  - Ručni kočioni ventili
  - Regulatori sile kočenja
  - Ventili za upravljanje kočnicama prikolice
  - Pojačivač spojke
  - Radni cilindri
  Upravljanje kočnicama i šasijom - Elektronsko

  - ABS/ASR - antiblokirajući uređaj / uređaj protiv proklizavanja kod kretanja
  - EBS - elektronski kočioni siste, EBS modulatori, EBS ventili
  - TEBS - elektronski kočioni sistem za prikolice
  Kočnice kotača i cilindri

  - Disk kočnice - pneumatske/hidraulične
  - Kočioni cilindri
  - Membranske komore
  - Kombinirani cilindri
  - Kočioni cilindri
  - Kočioni cilindri s energo-akumulatorom
  - Servo cilindri


  Ukoliko želite znati više o KNORR-BREMSE

  WWW.KNORRBREMSE.COM  Copyright © 2019 Hidropneumat. All Rights Reserved